Új műsorunkról: A Kőr Király Kalandjai

Engedjétek meg, hogy pár szóban meséljük két új műsorunkról. Ebben a bejegyzésben a Kőr Király Kalandjait vesszük górcső alá, következő posztunkban pedig a Varázsdobozokba pillantunk bele.

A Kőr Király Kalandjai (KKK) Damien White gyerekműsora, de ez így talán túl egyszerű megfogalmazás. A Bűvész Színháznak már létezik egy gyerekműsora, az Abrakadabra, ahol a gyerekek bevonásával mutatjuk be a trükköket egymás után. A KKK egy szintel magasabbra lép, hiszen itt is megjelennek a trükkök, itt is főszereplői a műsornak a gyerekek, de itt egy mesét is elmesélünk. Ezért is említjük műsorunkat úgy, mint interaktív mesejáték, amiben a klasszikus trükkök modernizált változatai mellett feltűnnek a legújabb csodák is.

A Kőr Király, vagy ahogy lehet többen jobban ismerik, a Szív Király a történet főszereplője, aki egy különös kalandba keveredik és ahhoz, hogy megoldja az előtte álló problémákat és legyőzze a kihívásokat a nézők, és főleg az ifjú nézők segítségére lesz szüksége. Természetesen a megoldások a trükkökben, a varázslatban rejlik és a műsor végén, ha minden jól megy a jutalom sem marad el és minden rendbe jön. Hogy mi ez a kaland, azt nem meséljük el, hiszen legyen meglepetés. Gyere el Te is műsorunkra és éld át saját magad ezt a varázslatokban teli kalandot.

Egy biztos, a műsorban vadi új trükköket láthatsz, és egy teljesen újfajta élményben lehet neked és családodnak része, ha ellátogatsz Magyarország egyetlen Bűvész Színházába.

Leave a Reply

Your email address will not be published.