Nézőink véleményei

Simonné Eklics Gyöngyi

„Ámulatba ejtő élményben lehet részed a Budapesten egyedülálló Bűvész Színházban, ahol az időről és a valóságról is megfeledkezhetsz 1,5 órán keresztül, de némi földönjáró betekintést is kaphatsz a bűvészi trükkök és csodatétel világába. 🙂
A kellemes kikapcsolódás és jó szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt garantált!

Köszönöm 2 fiam nevében is a tartalmas, színvonalas, léleküdítő szombat esti programot!”

Hagymási Zsuzsanna

„Egy percig sem unatkozik aki eljön.”

Takács Zsoltné Kitty

„Rendkívül színes és változatos az előadás. Van benne tudományos alátámasztás, utána feloldva a humoros részletekkel, majd a varázslat amin elámulunk 🙂 Bő másfél óra alatt nem volt unalmas 1 perc sem. Ezek után Damien még képes volt beszélgetni, kérdésekre válaszolni.

Damien White, egyedi humorral, laza és szuggesztív stílusával szimpatikus. Nagyon gyorsan kapcsol. Erre termett! :)”

Molnár Judit

„Nem tudtuk mire számítsunk, de végül egy érdekes, humoros, intelligens, remek kis szombat esti szórakozásban volt részünk gyermekemmel. Ajánlom mindenkinek aki szeret meghökkenni, csodálkozni, ámulni, bámulni egy kicsit.”

Réz Judit

„Damien, lehengerlő volt a műsor, „szájtátós” és nagyon humoros, gratulálok hozzá 🙂 !!! Nagyon tetszett!”

Dudás Katalin

„Nagyon közvetlen és családias volt az előadás. Tetszett, hogy a gyerekeket is bevonták a műsorba. Mi két előadáson is voltunk, nagyon élveztük! Köszönjük!”

Rajhóczki Hunor

„Nagyon jó előadást láttam az AGY-ról. Szuper volt amikor kihívtad anyukámat segíteni, az egész családomnak tetszett az előadás és hálásak voltak nekem amiért elhoztam őket ide a Bűvész Színházba :)”

Fehér Andrea

„Szuper volt!!”