Történetünk

ALAPÍTÓINK

Damien White

Fanny White

MIÉRT AKARTUNK LÉTREHOZNI EGY BŰVÉSZ SZÍNHÁZAT?

Azért, mert eddig ilyen nem volt? Ez túl egyszerű válasz lenne és nem is fedi a valóságot. Amikor eldöntöttük, hogy a bűvészetnek egy saját kis szentélyt hozunk létre, nem az az ötlet vezérelt minket, hogy eddig itthon ilyen még nem létezett, hanem a bűvészet iránti szenvedélyünk. Mi tagadás, amikor annak idején komolyabban elkezdtünk érdeklődni a bűvészet iránt – ennek már több, mint 12 éve -, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ennyire magába fog szippantani minket ez az ősi és csodálatos művészeti ág. Úgy gondoltuk, hogy ezt a varázslatos érzést, amit – miután közelebbről megismertük a bűvészetet – átéltünk, meg kell osztanunk másokkal is, hiszen a varázslat mindenkié.

Miért akartunk Bűvész Színházat nyitni? Hát mi lehetne jobb hely ahhoz, hogy megismertessük hazánk lakóival a bűvészet ősi művészetének szépségét? 2012-ben meg is nyitottuk első Színházunkat Budapest szívében, 2014-ben pedig új és nagyobb helyre költözve, még több változatos bűvészprogrammal és eseménnyel várjuk az érdeklődőket, kis bűvészboltunkban kapható trükökkel pedig bárki kipróbálhatja, hogy milyen is csodát tenni, ámulatba ejteni másokat.

Megengeded, hogy téged is elvarázsoljunk? 🙂

KÜLDETÉSÜNK

Szeretnénk megismertetni az emberekkel a valódi bűvészetet, ami nem csak trükk.kről és mások játékos megtévesztéséből áll, hanem igazi művészetről, színházról, emberi érzelmekről.

Szeretnénk megmutatni a bűvészet komolyabbik oldalát, hogy miért választják több százan a világon ezt a művészeti ágat pályafutásként, mi van a gyerekkorunkban karácsonyra kapott bűvészdobozon túl.

A Duna TV vendégei voltunk
A Bűvész Iskoláról
Egy rossz sztereotípia