Kapcsolat

FIGYELEM! Túlterheltség miatt telefonos elérhetőségünkön erősen korlátozottan vagyunk elérhetőek, kérjük kapcsolatfelvétel céljából használják e-mailes elérhetőségünket, hogy gyorsabban tudjunk reagálni! Köszönjük a megértést!

HOGY KÖNNYEBBEN MEGTALÁLJ MINKET…

A Bartók Béla út 98-102. egy hosszabb szakasz egy többlépcsőházas társasháznál. Minket az F lépcsőház mellett találsz, mi vagyunk az F lépcsőháztól jobbra az első utcai bejáratú helyiség.

Keresd a bejárat elé kihelyezett megállítótáblát!

Ha kérdése lenne, kérjük üzenete elküld.se előtte nézze meg Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkat, hátha ott megtalálja kérdésére a már kész választ.

Nyitvatartási időpontok csupán tájékoztató jellegűek, előfordulhat hogy műsoraink időpontváltozásaival nyitvatartásunk is megváltozik, így mielőtt ellátogat hozzánk érdeklődjön elérhetőségeink egyikén, hogy az adott napon nyitva vagyunk e. Köszönjük!

Felhívjuk továbbá látogatóink figyelmét, hogy a Bűvész Színház műsorai alatt, az előadás zavartalan lefolyása érdekében, nem áll módunkban érdeklődőket fogadni. Ez idő alatt ügyfélszolgálati telefonjainkon sem tudnak minket elérni.

Megértésüket köszönjük!