Ajándék voucherek

Tájékoztató a Bűvész Színházban felhasználható ajándék voucherek felhasználásáról

Feldobox és PihiPakk utalványok:
Feldobox és PihiPakk élménykártyák esetén jegyeket sajnos – a biztonsági kódok miatt – csak személyesen tudunk foglalni, mivel szükségünk van a fizikai kuponokra, illetve Feldobox voucher esetén a mellékelt kártyát is aktiválnunk kell. Online vagy telefonon sajnos nem tudunk előre jegyeket foglalni enélkül.
A személyes foglalást a jegyirodákban nem, csak nálunk, személyesen a Bűvész Színházban tudja megejteni, hozzánk pedig hétvégén tud ellátogatni a meghirdetett Bűvész Színház előadások előtt egy órával, vagy a meghirdetett vasárnapi Bűvész Iskola programok alatt.
A meghirdetett előadásokat itt találja: https://buveszszinhaz.jegy.hu
A Bűvész Iskola programjait pedig itt: https://www.buvesziskola.hu
Amennyiben vidékről venné igénybe ezeket a vouchereket, vagy valami oknál fogva nem tud ellátogatni hozzánk személyesen, kérem írjon egy e-mailt és meglátjuk mit tehetünk, hogy lefoglalhassa belépőjegyét.

NagyNap voucher:

A NagyNap vouceherek esetében a jegyfoglalás szintén történhet személyesen, vagy online foglalás esetén e-mailben kell számunkra elküldeni a voucher adatait és kódjait, illetve a műsort, amire szeretné jegyét lefoglalni.
FIGYELEM! A voucherekkel lefoglalt jegyek jegyvásárlásnak minősülnek, így érvényes rájuk az általános hegyvásárlási szabályok, miszerint a foglalás után a jegyek dátumán módosítani nem lehet, illetve azokat visszaváltani és cserélni, csak elmaradt előadás esetén lehetséges.