Ajánlatunk Művházaknak

Szeretne Ön is Művelődési házában színpadra állítani egy színvonalas bűvészműsort?
Szeretné egy garantáltan varázslatos élményben részesíteni vendégeit?
Szeretne egy olyan műsort felvenni naptárába, amivel Ön akár plusz bevételhez is juthat?

Ha igen, akkor a legjobb helyen jár!

Színházunk már 2012 óta foglalkozik bűvész tematikájú műsorok színpadra állításával, repertoárunkban megtalálhatóak a kifejezetten gyerekeknek ,vagy akár felnőtteknek szóló előadások, illetve a családi programok is, amit felnőttek és gyerekek, korosztály nélkül egyaránt élveznek. Célunk, hogy hazánkban folytassuk az utat, amin elindultunk és még népszerűbbé tegyük a bűvészetet, ezt pedig színvonalas előadásokkal és a legújabb csodák és illúziók színpadra állításával tudjuk elérni, mindezt színházi köntösbe bújtatva. Nálunk a nézők nem trükköket látnak egymás után, hanem egy teljes történetet kapnak, amiket a varázslat egészít ki. Legyen szó komolyabb témáról, mint például agyunk bűvészek által használt varázslatos képességeiről, vagy egy képzeletbeli Föld körüli utazásról, ahol különböző országok csodáit nézzük meg, műsoraink mindig törekszenek arra, hogy a legvarázslatosabb élménnyel ajándékozzák meg nézőinket.

Ha Ön is szeretné, hogy elvarázsoljuk városuk lakóit, kérjük tekintse meg megrendelhető műsorainkat és kérjen bátran ajánlatot, biztosak vagyunk benne, hogy nem fognak csalódni. De ne nekünk higgyen, nézőink véleményét itt olvashatja jobb oldalon!

Műsorainkról röviden

Damien White – AGY

Az Agy című műsorunk már a kezdetektől repertoárunk egyik legnépszerűbb műsora. A bűvészet és a mentalizmus csodáit ötvözi, megszórva egy csipetnyi tudománnyal, ugyanis Damien White a műsorban nem csak hihetetlen trükköket és mentál kísérleteket mutat be, hanem az agy működéséről is sok-sok érdekességeket mesél , amiről nem feltétlenül tudnak az emberek. A bűvészek és mentalisták ezeket az érdekes képességeket használják ki trükkjeik és kísérleteik során, amikre bőven találunk példát a műsorban.

A műsor időtartama: 90 perc.
Ajánlott korosztály: 12 éves kortól

A varázslatos utazótáska

Egy képzeletbeli utazást teszünk nézőinkkel együtt ebben a családi műsorban. Egymás után járjuk be a föld különböző országait, és éljük át csodáit. Az utazás alatt nem csak trükköket mutatunk be, hanem az adott országról egy-két érdekesség is elhangzik, ráadásul azt is megtudhatjuk, hogy a bűvészeknek miért jut eszükbe egy-egy adott országról egy-egy különleges trükk, amit már több száz, vagy akár több ezer éve is bemutatnak a bűvészek, varázslók.

A műsor időtartama: 90 perc.
Ajánlott korosztály: 6 éves kortól

A véletlenek illúziója

Azt mondják a bűvészek a véletlenek irányítói. Nos ebben az interaktív bűvész és mentál műsorban a nézők kísérelhetik meg befolyásolni a műsor végkimenetelét és kiderül, hogy valóban csodákról beszélhetünk-e, vagy minden csupán a véletlen műve lenne?! Ebben az egyedi műsorban a legmegdöbbentőbb csodák kerültek bele, amik több évnyi kísérletezések és gyakorlások eredménye.

A műsor időtartama: 90 perc.
Ajánlott korosztály: 12-15 éves kortól

Legyél Te is Varázsló

A bűvészetet nem csak nézni, de előadni és tanulni is élvezetes lehet. Ez a műsor nem csak gyerekeknek, de a felnőtteknek is érdekes lehet, hiszen a bűvész egy kis bepillantást enged a kulisszák mögé, hiszen itt nem csak bemutat, de meg is tanít egy két trükköt a nézőknek, amit utána elő lehet adni otthon, a barátoknak, suliban, vagy a munkahelyen.

A műsor időtartama: 90 perc.
Ajánlott korosztály: 6 éves kortól
Igény szerint ajándék trükk is jár nézőinek.

Abrakadabra

A varázslat mindenkié, de talán az egyik legjobb dolog, a gyerekek arcán látni a csodálatot és megdöbbenést. A Bűvész Színház gyerekműsora már a kezdetek óta az Abrakadabra, ami töretlen népszerűségnek örvend és ahol nem egy, hanem két profi bűvész szórakoztatja a gyerekeket és családjaikat is természetesen. A kikapcsolódás, a szórakozás garantált, de vigyázat, a műsor végén a nézők majd nem akarnak hazamenni. 🙂

A műsor időtartama: 90 perc.
Ajánlott korosztály: 5-6 éves kortól

Mental & Magic Show

A Bűvész Színház turné show-ja, ahol nagyobb illúziók és csodák is helyet kapnak. Ezt a műsorunkat csak alkalmas helyszínen és bizonyos nézőszám felett tudjuk biztosítani. Bizonyos trükkök esetében fontosak, hogy meglegyenek a feltételek, amik nem mindenhol állnak sajnos rendelkezésre, de ha érdekes lehet ez a fajta műsor nyugodtan írjon nekünk.

A műsor időtartama: 2 x 50 perc.
Ajánlott korosztály: 12 éves kortól

Ünnepi műsorok

A Bűvész Színház szívesen vállalja ünnepi alkalmakra létrehozott műsorainak színpadra állítását is művelődési házában. Ezek a műsorok általában több bűvész közreműködésével zajlanak, illeszkedve az adott ünnep témájához. Ha ilyen műsort szeretne kérjük jó előre foglalja le az időpontot, mert az ünnepi időszak közeledtével már nagyon nehéz, szinte lehetetlen szabad időpontot találni.

A műsorok időtartama: 90 perc.
Ajánlott korosztály: 6 éves kortól

Ne habozzon, kérje ajánlatunkat még ma!

    A következő mezők kitöltése nem kötelező, de nagyban segít nekünk a gyors és pontos ajánlat kiküldésében.