Varázslatos Karácsony

Idén karácsonykor igazán különleges műsorral készülünk nektek. A Bűvész Színház szokásos karácsonyi műsora mellett idén két plusz karácsonyi műsort fogunk tartani, de nem a színházban, hanem a Vigyázó Sándor Művelődési Házban, ahol nagyszínpadon egy valódi karácsonyi csodát élhet majd át, aki megváltja jegyét az előadásra.

December 16-án, szombat 18 órakor és 17-én, vasárnap 10 órakor tartjuk Varázslatos Karácsony című bűvész műsorunkat, ahol nem egy, nem is kettő, hanem összesen 4 bűvész fog előadni nektek egy igazi karácsonyi mesét.

Fantasztikus trükkök és illúziók, igazi karácsonyi hangulat, ünnepi fények és varázslatos hóesés, valamint, a Mikulás is vár majd benneteket, aki egy valódi varázslat segítségével fog megjelenni. Ne hagyjátok ki az idei év legvarázslatosabb ünnepi műsorát!

A négy főszereplő nem lesz más, mint a Bűvész Színház alapító, Damien és Fanny White (Damien az egyik bűvész, Fanny pedig a Hótündér szerepében tűnik fel), valamint Lui bűvész és Atus, aki a Krampusz és a mesélő szerepét fogja játszani.

JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE!

Leave a Reply

Your email address will not be published.