Farsang és Valentin nap

Az elkövetkező két hétben két ünnepi műsorunk is lesz, amiről érdemes egy pár szót írnunk, mert nem akármilyen programokról lesz szó.

farsang

Kezdjük a farsangi műsorunkkal, ahol fergeteges és természetesen varázslatos show-t állítottunk össze nektek, ahol három kolléga fogja szórakoztatni a nézőket, a megszokott interaktív módon. Akik már jártak nálunk tudják, hogy nézőink sokszor főszereplői is a műsornak, akik pedig még nem jártak nálunk, azoknak csak annyit tudunk mondani, hogy érdemes ezt az élményt kipróbálni, mert sokszor halljuk viszont – főleg visszatérő vendégeinknél -, hogy azóta is téma a családban az a pillanat, mikor a színpadon álltak ők is. Arról ne is beszéljünk, hogy ebben a műsorban Damien White és Fülöp Tibor mellett a világrekorder Lui is a fellépők között lesz, aki sok hazai és külföldi sztár mellett most a Bűvész Színházba látogató nézőket is el fogja varázsolni!

Farsangi műsorunkra jegyeket ide kattintva vásárolhat!

valentin_nap

 

A rá következő héten pedig Valentin nap. Damien White, a színház egyik alapítója egy különleges műsorral készül, tele meglepetésekkel, kifejezetten – és ismételjük -, kifejezetten olyan párok részére, akik egy nagyon különleges módon szeretnék megünnepelni ezt a napot. A műsorra ellátogató nézők  és párok számítsanak arra, hogy ezt a napot garantáltan emlegetni fogják egészen 2017 Valentin napjáig! 🙂

Valentin napi műsorunkra jegyeket ide kattintva vásárolhat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.