Új műsorok és újrainduló bűvész iskola

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Újrainduló Bűvész Iskola

Végre valahára a felújítási munkák végére értünk! Viszont még nyakunkon a színház teljes kitakarítása, így sajnos az első Bűvész Iskola tanórát nem most február elsején, hanem jövő héten február 8-án tartjuk meg.
Tehát az első bűvész sulis óra február 8-án lesz, a szokott időben, vasárnap 17 órától! Várunk titeket![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator accent_color=”#dd3333″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Új weblap és új műsorok

Megújult weboldalunk is, amit gondolom már észrevettétek. A dolgok igazából csak új külsőt kaptak, remélhetőleg könnyebb lett megtalálni a fontos információkat és műsorainkról is könnyebben lehet majd tájékozódni.

Ha már az új műsorokról esett szó, röviden itt is bemutatjuk őket.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium” image=”14011″ link=”http://www.buveszszinhaz.hu/?portfolio=agy-2″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium” image=”14013″ link=”http://www.buveszszinhaz.hu/?portfolio=vintage-photography” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium” image=”14014″ link=”http://www.buveszszinhaz.hu/?portfolio=valentin-napi-csoda” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium” image=”13726″ alignment=”center” link=”http://www.buveszszinhaz.hu/?portfolio=pentek-13″][/vc_column][vc_column][vc_column_text]Két új műsort állítunk színpadra idén. Az egyik Damien White AGY című műsorának második epizódja, ahol egy mentalista születésének állomásait követhetjük végig, fantasztikus mentál kísérletek és trükkök kíséretében.

A másik új műsorunk a Mesélő tárgyak, ami a misztikum szerelmeseinek lehet csábító, hiszen olyan antik tárgyaké a főszerep, amik kifejezetten erre a műsorra lettek összegyűjtve.

Természetesen ünnepi műsoraink sem maradhatnak ki. Itt van rögtön a Valentin nap és Péntek 13. is, amiből idén három darab is lesz.

A műsorokról bővebb információt a poszterekre kattintva kaphat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”12420″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium” link=”http://www.buveszszinhaz.hu/?portfolio=abrakadabra”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Természetesen ne feledkezzünk meg gyerekműsorunkról sem, az Abrakadabráról, amit egyszerűen nem lehet kivenni a repertoárból (nem is szeretnénk!), hiszen ebben a népszerű műsorban nem egy, hanem rögtön két bűvész szórakoztatja a gyerekeket másfél órán keresztül. 🙂

Az évben szinten minden hónapban tartunk egy Abrakadabrát, a kicsik – és reméljük szüleik – legnagyobb örömére!

Klikk a poszterre az időpontokért és a jegyfoglalásért.

Várunk Titeket![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_facebook type=”button_count”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_tweetmeme type=”horizontal”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_googleplus annotation=”inline”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_pinterest][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published.