Jövő héten indul az új Bűvész Iskola

Bűvész Iskola logo

Március 29-től új Bűvész Iskola indul, az eddig megszokott vasárnapi sulink átalakul.

Az időpont és a helyszín változatlan, minden vasárnap 17 órától a Bűvész Színházban tartjuk a két órás oktatásainkat, de ezentúl kétféle módon csatlakozhatsz a csoporthoz:

1.
Végigjárod 12 alkalmas tanfolyamomat, ami azoknak szól, akik nem csak hobbi szinten, de kicsit komolyabban is foglalkozni szeretnének a bűvészettel. 12 alkalom alatt végigvesszük a bűvészet alapjait, megtanítalak beszélni, mozogni a színpadon és nem utolsó sorban a 12 alkalom végén egy vizsgaműsor is vár a tanulókra, ahol közönség előtt kell bizonyítani. Ez ne riasszon el senkit, iszonyat nagy élmény lesz, jómagam is fellépő leszek, segítve diákjaimat. Ráadásul oklevelet is kapsz a tanfolyam elvégzéséről, plusz egy meglepetést, amit senkinek nem fogok elárulni! 🙂
További részletekért és a jelentkezéshez KATTINTS IDE!
Ha szeretnél jelentkezni siess, mert 29 után már csak a kettes változatban járhatsz a suliba, ami nem ugyanaz! Nézd csak:

2.
Tehát a második lehetőség, hogy a megadott időpontokban (általában kéthetente) eljöhetsz azokra az órákra, ahol nem az ismétlő órák, a műsorra való készülés zajlik, hanem a trükkök és fogások oktatása. Ezek az időpontok majd itt a weblapon a Bűvész Iskola fül alatt lesznek megtalálhatóak.
Aki nem csatlakozott a tanfolyamhoz, csak így egy-egy órára jár el, az természetesen nem vehet majd részt a vizsgaműsorban és oklevelet (plusz a különleges meglepetést) sem fogja megkapni a tanfolyam elvégzéséről. Ez a változat azoknak lesz jó, akik csak megtanulnának egy-két trükköt, de ezeknek a kigyakorlását, és az előadásmódját már otthon maguktól szeretnék elsajátítani. Ha te is kicsit komolyabb rálátást szeretnél a bűvészetre és a trükkökre, akkor feltétlen jelentkezz a teljes tanfolyamra.

Hogy lássátok ez egy komoly tanfolyam lesz, íme egy kép arról az ismertető anyagról, amit diákjaink kapnak a részvételi díj befizetése után. Hasonló színvonalú kiadványok és kellékek várnak a tanulókra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.