Távoktatás, sztár bűvészekkel

Arról mér értesítettünk benneteket, hogy megújult bűvészboltunk, új webcímre költözött, új desing, új lehetőségek, stb.

De talán még mindig nem tudsz arról, hogy mostantól online is tanulhatod a bűvészetet, mégpedig egyenesen a szakma sztárjaitól!

Vegyük át ismét az új bűvészbolt egy-két újdonságát:

1. Élő kurzusok minden hónapban

Minden hónapban tartunk 2 élő kurzust a neten, amit egyenesen Amerikából közvetítünk, igazi top sztár bűvészekkel, akik megtanítják legjobb fogásaikat. Egy hónapos előfizetéssel a két kurzus alig kerül többe, mint 3000 forint, ami nevetséges összeg, ha azt vesszük, hogy a legnagyobb bűvészek és kreátorok tanítanak élőben! De ez még nem minden! Ezért az árért nem csak az élő közvetítésen vehetsz részt, hanem a videó anyagot le is töltheted, így az örökre megmarad neked, mintha csak egy DVD-t digitalizáltál volna be.

Az élő kurzusokról bővebben ide kattintva olvashatsz.

2. Online megtanulható trükkök

Magyarországon először online is tanulhatsz trükköket nálunk, ami hasonlóan az élő kurzusokhoz úgy működik, hogy megvásárlod az online trükköt, majd a neten, vagy letöltve a gépednél megnézheted és megtanulhatod egy videó fájl segítségével. Sokan még nem tudják, hogy ez mennyire jó módja a tanulásnak, félnek tőle, mert az oktató anyagok angol nyelven vannak és hasonlók, de hidd el, neked is nagyon tetszene. Bebizonyítsuk? 🙂 Olvasd végig a levelet és a végén megtudod, hogyan győződhetsz meg róla saját magad…

Nálunk több ezer online trükk közül válogathatsz! Nézd meg őket. Kattints ide!

3. Berendelhető trükkök

Termékeink között nem csak raktárunkon található azonnal kiszállítható termékeket találsz majd, hanem külföldről, nagyon kedvező áron berendelhető termékeket is. Ezek a trükkök általában azok, amik frissen jelennek meg, vagy amiket még csak előrendelni lehet, annyira újak.

***

Érdekel hogyan bizonyítjuk be neked, menyire jók az online trükkök?
Egyszerű! Adunk egyet ajándékba! 🙂 Na mit szólsz?

Nincs más dolgod, mint IDE kattintani, követni az utasításokat és máris megtanulhatod első online trükködet!

Reméljük hamarosan veled is találkozunk új boltunkban. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.