Műsorajánlók

Az elkövetkező hetekben és hónapokban fantasztikus repertoárral várjuk vendégeinket Bűvész Színházunkban. Legyél akár kezdő bűvész, aki szeretne betanulni egy saját kis bűvészműsort, vagy egy krimirajongó, aki egyedi módon ünnepelné meg a híres krimiírónő születésnapjának évfordulóját, vagy akit érdekel agyunk rejtett képességei, biztos találni fogsz magadnak egy olyan műsort, amire biztosan kíváncsi leszel.

Akkor lássuk mivel várunk benneteket. Klikk!

allatkert_web

Furcsa lehet, hogy mi is megünnepeljük az Állatkertek Napját, viszont úgy gondoltuk, hogy ha nem is vagyunk állatkert, azért vannak kollégák, akik állatokkal bűvészkednek. Aki még nem látott bűvészműsort, amiben például galambok, nyulak tűnnek el, vagy bukkannak fel, annak érdemes ellátogatni hozzánk az állatkertek napján, ugyanis különleges műsorral készülünk.

legyel_varazslo2_web

A Legyél Te is Varázsló immár második szériáját éli meg, amiben még jobb és látványosabb trükköket tanítunk meg az ifjú bűvészeknek, amivel egy fél órás műsorra való trükköt tanulhatnak kellékekkel együtt. Ha szeretnéd elkápráztatni barátaidat vagy családodat, itt a helyed, Legyél Te is Varázsló!

pentek13

Péntek 13 állítólag szerencsétlenség napja. Ennek a napnak is megvan a maga története, hogy miért tekintjük ezt a napot szerencsétlennek. De nem csak a 13-as szám, vagy a fekete macska az, amire baljósan tekintünk. Ebben a különleges bűvészműsorban trükkökkel fűszerezve ismertetjük meg a közönséggel a babonák világával. Aki ellátogat hozzánk, annak ez a nap biztos szerencsét fog hozni.

poirot_web

Agatha Christie szeptember 15-én ünnepelné 123. születésnapját. Ebből az alkalomból Damien White, aki nagy rajongója a híres krimiírónőnek, egy különleges és egyedülálló bűvészműsorral kedveskedik a rajongóknak. Egy valódi bűvész krimit élhetünk át, ahol a bűvész és közönsége közösen próbálja megtalálni a hidegvérű tettest.

origami

Kiállítás és műsor egyben. Az Origami ötlete Damien White és Vincze Attila fejéből pattant ki. Mindkét művészeti ág magas szintű kézügyességet igényel így logikusnak tűnt, hogy egybeolvasszuk a kettőt. Aki ezen a napon ellátogat hozzánk, az nem csak a több órán, vagy napon át készülő különleges origami papírfigurákat csodálhatja meg, hanem részt vehet egy különleges bűvészműsorban, ahol szintén megcsillogtatják kézügyességüket az előadó bűvészek.

A FENT EMLÍTETT PROGRAMOKRA JEGYEKET IDE KATTINTVA LEHET VÁSÁROLNI!

Leave a Reply

Your email address will not be published.