Fülest kaptunk

Most sokan a szívükhöz fognak kapni!

Fülest kaptunk, hogy két új bűvészes műsor fog indulni két csatornán is. Lehet sikítozni!

1. Ben Earl – A megtévesztés mestere

Benről korán kiderült, hogy rendkívül tehetséges. Megnyerő egyénisége és kiváló kommunikációs készsége is hozzásegítette ahhoz, hogy kibontakoztassa egyedülálló bűvésztehetségét. Sokat tanult és gyakorolt, hogy a lehető legalaposabban elsajátítsa a megtévesztés művészetét: egy ideig még zsebtolvajok között is „tanult” New Yorkban. Világszerte több kaszinóban is kipróbálta különleges képességét, természetesen nagy sikerrel, de tudását sosem használta rosszra: fontos szervezeteknek segített abban, hogy felismerjék a csalásokat. Ben ezután négy fantasztikus televíziós filmet készített a bűnözés, a művészet, a pénz és a tudomány témakörében, amelyekben azt a feladatot tűzte ki maga elé, hogy rendkívüli megtévesztő képességére támaszkodva meglepjen és elkápráztasson embereket.

Premier: Discovery csatorna, június 3.

Ben weboldalához kattints IDE!

2. Penn & Teller – Verj át, ha tudsz!

A Penn és Teller: Vigyázat, csalunk! című sorozatban megismerhetjük, hogyan látja a világot a sikeres illuzionista páros, Penn és Teller. Az amerikai szórakoztató ipar veteránjai most egy olyan sorozat műsorvezetői, amely a nézők igazlátását teszi próbára.

A magas Penn Jillette és az alacsony Raymond Joseph Teller 1975-ben kezdték közös pályafutásukat. A minnesotai Reneszánsz Fesztiválon mutatkoztak először duóban, azóta is töretlen sikerrel szórakoztatják a közönséget, többnyire Las Vegasban. Elmondásuk szerint a páros felállás sikerének titka, hogy a színpadon kívül sosem álltak közeli barátságban, de ennek ellenére mindketten a mai napig nagyon élvezik a közös fellépéseket. Az előadásaikban a humor mellett nagy szerepet játszik a kézügyességgel történő illúziókeltés. Ezért is testhez álló feladat számukra egy olyan műsor vezetése, amelyben a látszat és a valóság közötti határ fontos szerepet játszik.

Az illuzionista – komikus páros a Penn és Teller: Vigyázat, csalunk! minden epizódjában hét hihetetlennek tűnő történetet ad elő. Megolvaszthatjuk angolszalonnával az acélt? Áshatunk aranyat New York utcáin? Képesek vagyunk vajazó késsel megállítani egy lövedéket? Tényleg a közúton elgázolt állatok húsa a legegészségesebb? A legtöbb elképzelhetetlennek tűnő történet valójában igaz, ám a hét állításból egy hazugság!

Észreveszik a nézők a tudósokat játszó színészek látszatbemutatóit és a hazugságról árulkodó, elrejtett jeleket? Aki figyel, kitalálhatja, hogy melyik történet hamis. A tudományt és a show-bizniszt kiválóan ötvöző sorozat minden része figyelemfelkeltő, szórakoztató és bővelkedik lenyűgöző tudományos érdekességekkel.

Premier: Spektrum, június 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published.