Magyar Bűvészet Napja 2017.

I. BűvészFeszt Bűvészverseny és Stars of Magic Gálaműsor

Online videók 2017 legvarázslatosabb rendezvényéről

 • Nézd meg milyen volt a Magyar Bűvészet Napja 2017-ben
 • Több, mint 5 órányi videóanyag
 • Junior és Felnőtt bűvészverseny, két kategóriában
 • Egész estés Bűvész Show, 9 fellépővel

Mit fogsz pontosan találni az online videók között?

Bűvészverseny videók

 • Junior close-up verseny

  Videó hossza: 57:47

 • Junior színpadi verseny

  Videó hossza: 17:26

 • Felnőtt close-up verseny

  Videó hossza: 35:01

 • Felnőtt színpadi verseny

  Videó hossza: 1:02:23

 • Díjkiosztó

  Videó hossza: 27:37

Gálaműsor videók

 • Gálaműsor 1. rész

  Videó hossza: 52:46

  Fellépők:
  Szűcs Tibor
  Nagy Csaba
  Danny Blue

 • Gálaműsor 2. rész

  Videó hossza: 42:15

  Fellépők:
  Fülöp Tibor
  Rodolfo festmény átadása
  Molnár Gergely (Mr. Jupiter)

 • Gálaműsor 3. rész

  Videó hossza: 46:38

  Fellépők:
  Damien és Fanny White
  Ungár Anikó
  Lui bűvész
  Finálé

Ezt mondták mások a rendezvényről

Korcsmáros György

Örülök,hogy itt lehettem és színházi emberként egyik ámulatból a máikba eshettem. Különleges és varázslatos nap volt. Köszönöm!

Molnár Gergely - Mr. Jupiter

Egy Olaszországi kongresszust mondtam le a BűvészFeszt miatt de nem bántam meg! Örülök, hogy kis hazánkban ilyen színvonalas napot szerveztek a kollégáim.

Kardos Katalin

Az unokámmal látogattam el a rendezvényre. Jó volt látni ahogy csillogó szemekkel csodálta a színpadon szereplő bűvészeket. Nagymamaként én is tátott szájjal ültem, köszönjük az élményt!

Gyakran Ismételt Kérdések

Az online videókat átutalásos fizetéssel lehet megvásárolni. Az összeg beérkezését követően kézzel aktiváljuk Önnek a belépési adatokat, kapni fog egy felhasználói nevet, valamint egy jelszót, amit belépés után akár módosíthat is.

Az online videókat egy belső zárt rendszeren belül tudja majd elérni. Ezekbe a belső oldalakba egy felhasználói névvel és jelszóval tud majd belépni, amit fizetés után mi fogunk Önnek megküldeni. Ezután bárhol, bármikor elérheti a videókat, amiket online tud majd lejátszani.

Vásárlás után a videókhoz korlátlan ideig férhet majd hozzá.

Biztonsági és másolásvédelmi okokból a videókat sem letölteni, sem megosztani, sem más weboldalakba beágyazni nem lehet.

A videók mind HD minőségben, 1080-as felbontásban kerülnek feltöltésre. A videók lejátszásának minőségét Ön kézzel is átállíthatja lejátszás közben.

Jelen oldalon csak online érhető el a Magyar Bűvészet Napja 2017 videók. Úgy véltük így kényelmesebb a vásárlók számára, nincs postázási költség, nem kell otthon tárolni a DVD-t, a minőség sokkal jobb, mint egy DVD-é, illetve bárhol, bármikor elérhetőek a videók.

Amennyiben mégis DVD-n szeretné megvásárolni a videót, úgy írjon erre az e-mail címre.

MBN 2017. ONLINE VIDEÓK MEGVÁSÁRLÁSA


Mit kell tennem?

1. Töltsd ki a baloldali űrlapot.

2. Figyeld az e-mail postafiókodat, mert az átutalási információkat oda fogjuk neked küldeni az online díjbekérővel együtt. (Ha nem találod levelünket, nézd meg a SPAM könyvtárban)

3. Átutalás után, amint megérkezik a pénz egy új levélben megkapod a belépési adatokat és már élvezheted is az online videókat.

** A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (ynfoo.kft@gmail.com). A szerződést a fenti megrendelő űrlap kitöltésével és a ‘Megrendelés elküldése’ gombra való kattintással az YNFOO ONLINE Kft.-vel kötöd (1134 Budapest, Kassák Lajos utca 66. cégjegyzékszám: 01-09-927122).