Közlemény a koronavírussal kapcsolatban

Közlemény a koronavírussal kapcsolatban

Tisztelt Közönségünk!

Szeretnénk mi is reagálni a koronavírusos helyzetre és egyben tájékoztatást is adni ezt illetően. Természetesen mi is folyamatosan nyomon követjük a koronavírussal összefüggő eseményeket és adatokat és ha a szükség és a szigorú intézkedések úgy hozzák reagálni is fogunk rájuk, hiszen számunkra is fontosak vendégeink egészsége.

Pontosan emiatt – és természetesen saját védelmünk érdekében is – nálunk eddig is, az elmúlt évek alatt úgy zajlottak a hétvégi programok, hogy minden műsorunk és programunk után kis színházunk helységeit alaposan kitakarítottuk és fertőtlenítettük. Ezt kiegészítendő most kézfertőtlenítők is rendelkezésre állnak, ha valaki esetleg igényelné.

Kaptunk érdeklődő levelet azzal kapcsolatban is, hogy műsorainkat megtartjuk-e, ezért jeleznénk, hogy amíg a hatóságok nem függesztik fel hivatalosan is a rendezvények látogatását, addig az előzetesen meghirdetettek szerint a műsorokat rendben megtartjuk és a jegyeket nem váltjuk vissza. A visszaváltás továbbra is csak elmaradt előadások esetén lehetséges.

A felelősségteljes viselkedés jegyében azért megkérnénk mindenkit, hogy aki betegnek érzi magát, illetve fertőző tünetekkel rendelkezik inkább ne jöjjön el előadásunkra, és kerülje a színházakat és más közösségi programokat. Ez a kérésünk természetesen eddig is folyamatosan fennállt, de most különösen fontos, hogy figyeljünk a közösség érdekében!

Pontosan ezért külön megkérnénk mindenkit arra is, hogy figyeljen oda, ha tüsszög, vagy köhög, azt zsebkendőbe tegye, amit a kihelyezett szemetesbe dobjon is ki és fertőtlenítse utána kezeit!

Előre is köszönjük mindenkinek!

Damien és Fanny White

Bűvész Színház

Leave a Reply

Your email address will not be published.