Ideiglenesen bezárunk

Ideiglenesen bezárunk

Kedves Közönségünk!

Annak ellenére, hogy a Kormányrendelet által meghatározott 100 fős alatti befogadóképességgel rendelkezünk és ránk elvileg nem vonatkoznának a korlátozások, mégis úgy döntöttünk a súlyosbodó helyzetre való tekintettel, hogy önkéntes alapon bezárjuk a Bűvész Színházat és előadásainkat nem tartjuk meg, azokat elhalasztjuk.

Sajnos ezt a lépést a kialakult helyzetre való tekintettel és a járvány terjedésének lassítása érdekében meg kellett hoznunk, figyelmen kívül hagyva a minket nehéz helyzetbe hozó anyagi vonzatát a dolognak, hiszen a leghatásosabb módon tényleg csak úgy lehet gátat szabni a súlyosabb helyzet kialakulásának, ha minél kevesebbet érintkeznek az emberek, és egy kis színház, mint, amilyenek mi is vagyunk, függetlenül a befogadóképességtől, potenciális terjesztőponttá válhat, hiába a nagyon szigorú fertőtlenítő eljárásoknak és óvintézkedéseknek. Mi nem szeretnénk kockáztatni és veszélyeztetni senki egészségét, a fertőzés ellen sajnos a varázslat nem segíthet, ezt rábízzuk a tudósokra, orvosokra!

Nem tudjuk, hogy a kialakult helyzet és a korlátozások meddig tartanak még, egyenlőre a márciusi programjainkat mondtuk le, a további programok sorsáról folyamatosan tájékoztatjuk nézőinket itt weboldalunkon és Facebook oldalunkon is.

A jegyekkel kapcsolatos információkról is hamarosan további tájékoztatást fogunk adni, addig is minden nézőnk türelmét kérjük, terveink szerint a megvásárolt jegyek átválthatóak lesznek, bármelyik másik előadásunkra.

Reméljük, hogy hamarosan ismét megnyithatunk és csempészhetünk egy kis varázslatot és csodát látogatóink életébe, addig is mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánunk!

Varázslatos üdvözlettel,
Damien és Fanny White
Bűvész Színház alapítók

Leave a Reply

Your email address will not be published.